Представяне на стажантска програма към Управляващия орган на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 | 10 ноември 2023

Стажантска Програма Развитие на регионите 21-27

Уважаеми Госпожи и Господа,

Имаме удоволствието да поканим Вас и Вашите студенти да се присъедините към Деня на Отворени врати, който се организира от Управляващия орган на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г. на 10.11.2023 г. от 11:00 часа в аулата на Университета по архитектура, строителство и геодезия.

Основната цел на срещата е да запознае студенти с целите и постиженията на програмите за регионално развитие, както и да се представят възможностите за провеждане на стаж в отделите на Управляващия орган и при негови партньори.

Предвид желанието ни за добро сътрудничество между СУ и Управляващия орган на Програмата, както и отчитайки успешната реализация на много кадри на Университета в екипа на Главна дирекция „Стратегическо планиране и програми за регионално развитие“, считаме, че възможността за провеждане на стаж и детайлно запознаване с практиките в сферата на управлението на регионалното развитие, биха представлявали интерес за студентската общност на СУ.

Линк за регистрация: https://forms.gle/GeCAapShRknq38Ya6

Ще Ви очакваме!

Стажантска Програма Развитие на регионите 21-27
Стажантска Програма Развитие на регионите 21-27