Кариерни Срещи 3 | 17 октомври 2023

Кариерни Срещи 3 2023

Събитието Кариерни срещи, по проекта „Go Remote“ ще се проведе онлайн на 17-ти октомври 2023

Целта на това кариерно събитие е да събере на едно място млади хора, търсещи дистанционна и хибридна работа и компании, които я предлагат. Самите Кариерни срещи ще представляват кратки въвеждащи интервюта между компаниите и младежите участници. 

За провеждането на събитието използваме платформата Gathertown, в която може да се създаде виртуална среда за конференции, срещи и интервюта, възможно най-близка до реалната.

Това събитие е изключителна възможност за студенти, които търсят поле за реализация след като завършат или удобна дистанционна работа докато учат, тъй като им предоставя директна среща с hr-и от различните компании. 

Цялата необходима информация за участие може да намерите на линка със събитието във Фейсбук: Кариерни Срещи 3.

Нашата роля: Сдружение „Ново Устойчиво Поколение“ е официален партньор за България в проекта „Go Remote“. Ролята ни в проекта е да направим мост между младите хора в България, които търсят кариерно развитие и възможности за стаж/работа и потенциалните работодатели.

🔸Събитието е част от проекта „Go Remote“: unlocking the potential of remote job opportunities“, финансиран от Финансовия Механизъм на ЕИП и Норвежкия Финансов Механизъм, затова участието и на двете страни е безплатно.🔸 

За въпроси и повече информация: 

Кирил Спасов
тел. +359 878348029